Rednic, furios după ce steliştii au refuzat echipa naţională: cum a fost păcălit de Iordănescu şi ce vrea să facă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic şi Anghel Iordanescu FOTO sportpictures.eu
Mircea Rednic şi Anghel Iordanescu FOTO sportpictures.eu

Faptul că Florin Niţă, Paul Papp, Alin Toşca, Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu şi Adi Popa n-au însoţit selecţionata divizionară în Antalya a deschis cutia pandorei. Acum, cei de la Dinamo, cu trei jucători în lot, vor să ia măsuri.

Steaua a „trădat“ echipa naţională, după cum „Adevărul“ a scris aici, iar Laurenţiu Reghecampf nu numai că nu se gândeşte să facă un pas înapoi, ci a trecut şi în ofensivă, dând o serie de declaraţii dure aici.

Faptul că rivala lor la play-off, Steaua, va avea lotul complet în pregătiri, în timp ce Dinamo va fi nevoită să se descurce fără Steliano Filip, Ionuţ Nedelcearu şi Dorin Rotariu, convocaţi de Iordănescu, l-a supărat pe Mircea Rednic.

Ce a spus?

„Dacă jucătorii Stelei nu vor veni, ne vom gândi şi noi serios la o soluţie. Cred, totuşi, că ei vor veni până la urmă. Dacă nu, ar fi un moment delicat. Eu am discutat cu Anghel Iordănescu şi l-am rugat să-mi lase jucătorii la amicalul de marţi (n.r. - contra lui Aris Limassol), dar el m-a refuzat. Mi-a zis că o să sară Steaua, să protesteze. Era vorba de o singură zi. Nu mai înţeleg nimic. Noi am fost refuzaţi, iar alţii pot să nu trimită? Nu e normal. Fraierii vin la acţiunile echipei naţionale, iar şmecherii merg direct la Euro“, a declarat Rednic, potrivit Mediafax.

El a criticat modul în care au procedat cei de la Steaua: „Noi respectăm echipa naţională şi ne-am conformat solicitărilor primite. Fotbaliştii noştri sunt în drum spre Antalya. Nu mi se pare normal, însă, ca alţi antrenori să refuze să lase jucătorii la naţională. Mi se pare o lipsă de respect faţă de mine, ca antrenor, şi faţă de jucători. E o lipsă de respect şi faţă de echipa naţională“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite