CFR - Viitorul 2-1: „Cutremur“ la Cluj. Rednic a fost „demis“ de Cadu şi a plecat cu scandal: „Nu-mi dau jos pantalonii în faţa nimănui. Nu mai vreau în România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două egaluri şi o înfrângere, clujenii au învins pentru prima dată în acest campionat, însă, paradoxal, şi-au schimbat antrenorul. Mircea Rednic a părăsit banca tehnică şi va fi înlocuit cu Petre Grigoraş. La plecare, „Puriul“ a făcut declaraţii incendiare.

Conflictul Mircea Rednic - Ricardo Cadu l-a lăsat pe căpitanul CFR-ului în afara lotului pentru meciul cu Viitorul Constanţa, însă a fost doar o victorie de moment pentru tehnicianul ardelenilor. Ultimul cuvânt l-a avut fundaşul de 31 de ani. Acesta s-a întâlnit, vineri, cu patronul Arpad Paszkany şi cei doi au stabilit despărţirea de Rednic după întâlnirea cu Viitorul Constanţa. 

De aceea, rezultatul meciului nici n-a mai contat. Batin a reuşit „dubla“ (35, 76), Viitorul a răspuns prin Gavra (52), dar a plătit pentru eliminarea lui Vâtcă (67). Portarul constănţenilor a gafat incredibil, l-a faultat în careu pe Kapetanos şi a fost trimis la vestiar. Penalty-ul a fost ratat de Deac (69).

Rezultatul a urcat CFR Cluj pe locul 8 cu cinci puncte, în timp ce Viitorul Constanţa ocupă poziţia a 16-a cu un punct.

Rednic a tunat şi a fulgerat

După meci, Mircea Rednic a confirmat că a fost ultimul lui joc pe banca formaţiei din Gruia. „Primele trei puncte şi ultimele. Plec de la CFR Cluj. Nu mi s-a cerut demisia şi nici nu mi-o dau. Plec pe cale amiabilă. Am fost şi rămân profesionist până la capăt. Nu m-am simţit trădat de jucători, nu de toţi. Eu nu mi-am dat niciodată pantalonii jos în faţa patronilor, nici a jucătorilor“, a declarat „Puriul“ pentru Mediafax.

„Nu ştiu unde o să mă îndrept. Mai stau. În România nu mai vreau. Am mai zis o dată, dar acum gata, nu mai vreau. Mi-aş fi dorit să rămân şi cu Steaua, dar asta e viaţa. Lotul este format de conducere, eu nu am participat. Azi mi-a plăcut atitudinea lor. Nu ştiu daca au jucat pentru căpitanul lor sau pentru mine“, a încheiat Rednic.

El va fi înlocuit de Petre Grigoraş, care va semna un contract pe un an cu CFR şi va fi prezentat luni la echipă.

CITEŞTE ŞI:

*Cadu e desfiinţat de Rednic: antrenorul a povestit cu lux de amănunte de ce s-a certat cu căpitanul CFR-ului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite