Record mondial: Walter Zenga, patru doze de vaccin anti-COVID! Explicaţia a oferit-o pe Instagram

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zenga

Când unele ţări din lume au început deja administrarea celei de-a treia doze pentru persoanele în vârstă, fostul mare portar italian, ajuns la 61 de ani, se află într-o situaţie inedită.

Walter Zenga a ajuns să facă injecţii împotriva COVID-ului pe bandă! 

În luna martie, pe când era în Dubai, fostul internaţional italian s-a vaccinat cu serul de la Sinopharm (China). Pe care l-a şi promovat, într-o intervenţie la televiziunea italiană. Atunci, a ieşit un scandal monstru, Zenga fiind făcut praf de un jurnalist, Cecchi Paone, pe motiv că încurajează folosirea unui vaccin neaprobat în Uniunea Europeană!

Tocmai din acest motiv, Zenga a aflat acum, la revenirea în Italia, că trebuie să se vaccineze, din nou, împotriva COVID-ului. Şi, de această dată, a optat pentru serul companiei Pfizer, după cum a informat Telekom Sport. Dacă nu s-ar fi vaccinat în Italia, Zenga ar fi pierdut dreptul de a asista la meciurile de fotbal din tribune.

Liber de contract, după ce a pregătit Cagliari ultima dată, Zenga s-a vaccinat pentru a putea merge la meciuri, deocamdată, în calitate de spectator.

„Există cei care nu vor să se vaccineze, cei care fac rapel şi cei ca mine, care decid să primească a treia şi a patra doză. De ce? Să am permisul verde şi să pot rămâne în Italia pentru a-mi urma iubitul fotbal. Singurul dezavantaj... Va trebui să fac a doua doză abia peste 20 de zile şi voi pierde prima etapă din campionat. Dar ce nu faci pentru iubire...“, a scris Zenga pe Instagram.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite