Rebrov, antrenorul lui Dinamo Kiev: „Îmi amintesc cum Steaua ne-a bătut la scor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rebrov, antrenorul lui Dinamo Kiev. FOTO: www.fcdynamo.kiev.ua
Rebrov, antrenorul lui Dinamo Kiev. FOTO: www.fcdynamo.kiev.ua

Fostul atacant ucrainean Serghei Rebrov (40 de ani), acum antrenorul lui Dinamo Kiev, a lăudat Steaua înaintea partidei de joi, din Liga Europa. Rebrov a evoluat în celebra partidă din 2006, din grupele Ligii Campionilor, când Steaua s-a impus cu 4-1 la Kiev.

Rebrov a fost chiar jucătorul lui Dinamo care a egalat la unu, după ce Ghionea a deschis scorul, dar Badea şi Dică, autorul unei duble, au contribuit la una dintre cele mai mari victorii ale roş-albaştrilor în cupele europene, 4-1 la Kiev.

Atacantul a pus punct în 2009 unei cariere de jucător întinsă pe 18 ani, în care a marcat 204 goluri în 577 de partide, majoritatea în tricoul lui Dinamo Kiev. La naţională a bifat 15 goluri în 76 de meciuri.   

În meseria de antrenor este abia la început. Din mai 2014 a fost numit antrenor la Dinamo Kiev, după ce timp de o lună de zile preluase postul ca interimar. 

„Suntem pregătiţi pentru meciul cu un club românesc de top. Faptul că ei conduc în campionat şi că au avut un start convingător în Liga Europa înseamnă foarte mult. Steaua joacă un fotbal modern. Îmi amintesc că am jucat împotriva lor în 2006 şi am pierdut la scor la Kiev. Am urmărit multe meciuri ale Stelei şi ştiu cum să-i învingem“, a declarat Rebrov, pentru site-ul lui Dinamo Kiev.

În prima etapă a grupelor Ligii Europa, Dinamo s-a impus cu 3-0 în Portugalia, cu Rio Ave, iar Steaua a spulberat-o pe Aalborg, scor 6-0. 

Partida Dinamo Kiev - Steaua se dispută joi, de la ora 20.00, în etapa a doua a Grupei J a Ligii Europa.

Citeşte şi 

VIDEO Dinamo Kiev - Steaua, istoria joacă pentru noi! Golul marcat de Gică Hagi în Supercupa Europei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite