VIDEO Real Madrid a făcut instrucţie cu Getafe. Marica a fost doar rezervă / Goian a marcat pentru Asteras în Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Real Madrid şi Barcelona merg cap la cap în Spania FOTO Reuters
Real Madrid şi Barcelona merg cap la cap în Spania FOTO Reuters

Real Madrid a câştigat la scor de neprezentare meciul din deplasare cu Getafe, în etapa a 24-a din Primera Division. La gazde, Ciprian Marica n-a jucat niciun minut, fiind doar rezervă. O veste bună vine, însă, din Grecia, unde Dorin Goian a marcat pentru Asteras Tripolis.

Fără Cristiano Ronaldo, care şi-a ispăşit ultima etapă de suspendare, după eliminarea din meciul cu Atletico Madrid, Real Madrid a defilat în deplasarea de la Getafe, impunându-se lejer cu 3-0. Formaţia lui Ancelotti a câştigat graţie golurilor marcate de Jese în minutul 5, Benzema în minutul 27 şi Luka Modrici în minutul 66. La gazde, Ciprian Marica a fost doar rezervă.

Pentru Real Madrid acesta a fost al 25-lea meci consecutiv fără înfrângere în La Liga; ultimul eşec al madrilenilor datează din luna octombrie a anului trecut, atunci când au pierdut chiar contra Barcelonei. Realul merge cap la cap cu Barcelona şi cu Atletico Madrid; toate cele trei formaţii au 60 de puncte, dar sunt despărţite de golaveraj.

1. Barcelona  24 19 3 2 69:17 60 puncte
     
2. Real Madrid  24 19 3 2 68:24 60
     
3. Atl. Madrid  24 19 3 2 59:16 60

VIDEO Getafe - Real Madrid

Goian, decisiv pentru Asteras

Fundaşul naţionalei României Dorin Goian a fost integralist şi a marcat primul gol al formaţiei Asteras Tripoli în meciul contra lui PAOK Salonic din campionatul Greciei. PAOK, echipa lui Costin Lazăr, la care românul a intrat în minutul 75, a deschis scorul, dar "Goe" a egalat în minutul 65. În final, Asteras a mai marcat o dată prin Athanasiadis şi a câştigat partida cu 2-1. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite