VIDEO Real Madrid a învins Espanyol şi e aproape de semifinalele Cupei Spaniei. Gabi Torje a avut un penalti refuzat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid a câştigat meciul cu Espanyol, disputat marţi, în deplasare. Echipa lui Carlo Ancelotti a avut nevoie de un singur gol pentru a-şi asigura victoria, înscris de Karim Benzema (25').

Prin succesul cu Espanyol, Real Madrid este aproape de penultimul act al competiţiei. Totuşi, meciul a fost unul echilibrat, formaţia lui Gabi Torje ridicându-se la înălţimea madrilenilor. Românul a jucat 75 de minute şi a fost protagonistul unei faze controversate, la un contact cu Ángel Di María (51'), în urma căruia s-ar fi putut acorda penalti pentru Espanyol.

Meciul a fost unul cu o semnificaţie aparte pentru goalkeeperul lui Real, Iker Casillas, care a stabilit un record personal: 592 de minute fără gol primit, ultimul datând din 27 noiembrie 2013, într-un meci cu Galatasaray Istanbul, din Champions League. Portarul iberic se poate mândri cu 665 de meciuri jucate la gruparea de pe Santiago Bernabéu, însă la cei 32 de ani ai săi, nu se mai bucură de încrederea staffului tehnic pentru a fi titular.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite