Real Madrid, o echipă unică în Europa: ce a salvat trupa lui Zidane prin golul egalizator din finalul meciului cu Legia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Galacticii“ au făcut doar 3-3 în Polonia, în etapa a 4-a a grupelor Ligii Campionilor, ceea ce e aparent un semieşec. De fapt, rezultatul e unul preţios pentru Ronaldo şi compania.

Real Madrid a fost condusă cu 3-2 de Legia Varşovia în minutul 83 al partidei de miercuri seara. Reuşita lui Kovacici din minutul 85 a adus însă un punct pentru spanioli.

Nu însă remiza e atât de importantă pentru madrileni, care având 8 puncte ocupă locul 2 în grupa F şi sunt cu un pas în optimi. Egalul din finalul partidei cu Legia Varşovia a însemnat că Real Madrid rămâne singura formaţie neînvinsă din Europa în acest sezon. Vorbim despre echipe care fac parte din Big Five, adică primele divizii din Spania, Anglia, Italia, Germania şi Franţa.

În aceste întreceri, mai sunt echipe neînvinse în campionat - Tottenham în Premier League, Bayern Munchen, RB Leipzig şi Hoffeinheim în Bundesliga şi Nice în Ligue 1 - însă toate aceste grupări au suferit eşecuri în alte competiţii, precum Cupa Ligii, Liga Europa sau Cupa Germaniei. 

Real Madrid, în schimb, e neînvinsă în toate competiţiile la care a participat în actuala stagiune, având următorul bilanţ: 11 victorii, 5 egaluri, 0 înfrângeri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite