Real Madrid, devastatoare, Ronaldo, de neoprit: „galacticii“ au călcat Celta în picioare, iar CR7 a jonglat cu recordurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă pare ieşită din lupta pentru titlu, trupa pregătită de Zidane găseşte motivaţia necesară pentru a face spectacol în La Liga, iar sâmbătă a dat un adevărat recital pe teren propriu.

Nimeni n-ar fi bănuit ce „măcel“ va fi pe „Santiago Bernabeu“, în repriza a doua a meciului Real Madrid - Celta Vigo. La pauză, a fost doar 1-0 pentru gazde, care au marcat chiar târziu, în minutul 41, prin Pepe. După pauză însă, madrilenii s-au dezlănuţit.

Cristiano Ronaldo a punctat de patru ori consecutiv (50, 58, 64, 76), iar Jese (77) şi Bale (81) au stabilit scorul final: 7-1 pentru Real Madrid! Chiar şi aşa, titlul pare foarte departe cu zece runde înainte de finalul sezonului. Real e pe 3 cu 60 de puncte, având şi un meci mai mult decât ocupanta locului 2, Ateltico Madrid (61 de puncte) şi liderul Barcelona (69 de puncte).

Toate titlurile meciului de pe „Santiago Bernabeu“ au fost „furate“ de Ronaldo, care a stabilit următoarele borne fabuloase:

*Al 6-lea meci din campionatul spaniol în care a înscris de patru ori. Doar Telmo Zara are mai multe partide cu câte patru reuşite: opt.

*Al 30-lea hattrick în La Liga, al 36-lea pentru Real Madrid în toate competiţiile şi al 40-lea în toată cariera.

*Ronaldo l-a depăşit pe Telmo Zara în clasament all-time al marcatorilor în La Liga, ajungând pe locul 2 cu 252 de goluri. Zara are 251, iar liderul ierarhiei e Messi cu 305 reuşite.

*În fine, cu cele patru goluri date celor de la Celta Vigo, Ronaldo a ajuns pe locul 1 în clasamentul golgheterilor din acest sezon de La Liga. Portughezul are 27 de reuşite, iar Luis Suarez, locul 2, 25. Messi şi Benzema completează podiumul cu câte 19 goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite