Real Madrid, calificare triumfală în sferturile Ligii Campionilor după 2-1 pe "Old Traford" cu Manchester United

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madrilenii au eliminat pe Manchester United şi au drum liber spre câştigarea Ligii Campionilor
Madrilenii au eliminat pe Manchester United şi au drum liber spre câştigarea Ligii Campionilor

Real Madrid s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor după ce a câştigat manşa retur a optimilor de finală disputată pe terenul lui Manchester United, scor 2-1. În tur, la Madrid, partida se încheiase nedecis, scor 1-1.

Partida de pe "Old Traford" era considerată de specialişti o finală a Ligii, iar cele două echipe au abordat acest meci ca pe o finală. Ambele formaţii, care se află în topul celor mai bogate din lume, au fost protagonistele unui meci spectaculos, care a avut de toate: autogoluri, ratări uriaşe, goluri spectaculoase şi eliminari.

În prima repriză, atât Manchester, cât şi Real au căutat golul în repetate rânduri, dar imprecizia atacanţilor şi intervenţiile salvatoare ale celor doi portari au făcut ca tabela să rămână nemodificată la pauză.

Repriza secundă a oferit un show total spectatorilor prezenţi în tribunele legendarei arene engleze. Gazdele au deschis scorul în minutul 48, după ce Sergio Ramos (căpitanul lui Real Madrid) a trimis mingea în proprie poartă. 

În minutul 57, arbitrul turc al întâlnirii, Ceakir, l-a eliminat uşor pe Nani pentru un fault involuntar la Arbeloa. De altfel, aceasta nu a fost singura greşeală a centralului, care a fost acuzat că nu a dat două penalty-uri clare, câte unul pentru fiecare echipă.

La scorul de 1-0, Real era eliminată, aşa încât Mourinho a mizat pe cartea atacului şi l-a trimis în teren pe Modric în minutul 58. Iar intrarea croatului a fost foarte inspirată, deoarece Modric a restabilit egalitatea la opt minute după ce a păşit pe gazon.

Cristiano Ronaldo avea să iasă şi el la rampă în minutul 68, portughezul înscriind la capătul unei acţiuni prelungite de atac a oaspeţilor. În minutele de prelungire, acelaşi Ronaldo a mai ratat o ocazie rarisimă, dar acest lucru nu a contat în economia calificării, deoarece Realul a învins cu 2-1 şi a mers mai depare cu scorul de 3-2 la general.

Manchester United - Real Madrid 1-2 (în tur 1-1)

Au marcat: Ramos '48 (autogol) / Modric '66, Ronaldo '69.

* echipa scrisă cu bold s-a calificat în sferturile de finală.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite