Real Madrid şi Atlético Madrid au remizat, scor 1-1, în prima manşă a Supercupei Spaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
James Rodriguez (numărul 10), marcatorul formaţiei de pe Santiago Bernabeu. FOTO: Reuters
James Rodriguez (numărul 10), marcatorul formaţiei de pe Santiago Bernabeu. FOTO: Reuters

Real Madrid şi Atlético Madird au remizat, scor1-1, în prima manşă a Supercupei Spaniei disputată marţi pe stadionul Santiago Bernabeu.

Confruntarea dintre cele două echipe a fost un meci frumos, cu  multe ocazii de poartă. Reprezentantele capitaliei iberice au jucat fără a simţi presiunea fanilor, golurile fiind marcate de columbianul James Rodriguez (’81), pentru Real, şi Raul Garcia (’88), pentru echipa antrenată de Diego Simeone.

Marcatorul echipei de pe Santiago Bernabeu a început meciul pe bancă, la fel ca un alt mare jucător, argentinianul Angel Di Maria. James Rodriguez a intrat în locul lui Cristiano Ronaldo în minutul 46. Columbianul şi Angel Di Maria au adus un plus de prospeţime în repriza a doua şi le-au pus probleme apărătorilor lui Atlético.

Totodată, echipa antrenată de Simeone nu a refuzat jocul. Şi-a creat ocazii şi a vrut să-şi ia revanşa în faţa clubului care i-a împiedicat în mai să realizeze o performanţă istorică.

Ultima partidă dintre cele două echipe de vază ale Madridului a avut loc pe 24 mai, în finala ediţiei 2013-2014 a Ligii Campionilor. Atunci, Real Madrid s-a impus cu scorul de 4-1 după prelungiri şi a reuşit astfel să câştige trofeul de campioană europeană. Odată cu acest  succes, Real Madrid a câştigat pentru a zecea oară  în istoria clubului cel mai important trofeu european..

A doua manşă a Supercupei Spaniei va avea loc în data de 22 august, pe Vicente Calderon, stadionul lui Atlético Madrid. De asemenea, cele două formaţii se vor mai întâlni pe 13 septembrie, în „Primera Division”, campionatul intern..

Echipele de start:

Real Madrid: Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo -  Xabi, Kroos, Modrici -Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo.

Atlético Madrid: Moya - Juanfran, Miranda, Godin, Siqueira - Gabi, Mario -Raul Garcia, Saul, Koke - Mandzukici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite