Reacţiile tricolorilor mici după ce şi-au aflat adversarele de la Euro 2019: Avem şansa să eliminăm cele mai bune echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Mirel Rădoi, prezent la tragerea la sorţi de la Bologna, precum şi componenţi de bază ai naţionalei U21 în preliminarii au oferit primele declaraţii după aflarea adversarilor României de la turneul final.

Tonul optimist este dat de antrenorul naţionalei de tineret, care, în ciuda grupei dificile, spune: „Era clar că vom întâlni adversari puternici. Ne-am calificat ca să ne batem cu cei mai puternici şi asta vom face. Chiar dacă suntem outsideri, le vom face viaţa grea tuturor. Toată echipa se va apăra şi toată echipa va ataca! Am avut cea mai bună defensivă, şi noi, şi englezii, dar nu mai contează ce a fost în preliminarii. Nu ne temem de niciun adversar”.

Căpitanul României U21, portarul Ionuţ Radu a declarat: „Sunt foarte nerăbdător să înceapă Europeanul, nu contează cu cine suntem în grupă, noi trebuie să avem încredere în noi şi să mergem acolo conştienţi de faptul că ne putem atinge obiectivul.Trebuie să privim partea plină a paharului, avem şansa să eliminăm cele mai bune echipe de la EURO, trebuie să profităm de ea!”.

George Puşcaş, atacant România U21: „Ştiam cu toţii că nu va fi uşor indiferent de adversari, că orice meci va fi greu. Jucăm la Campionatul European unde motivaţiile sunt mari pentru toată lumea, sunt de părere că avem o grupă puternică, dar, totodată interesantă. Mergem la EURO încrezători că putem trece de grupe. Hai, România!”.

Adrian Petre, atacant România U21: „E o grupă grea, dar nu imposibilă. Ne jucăm şansa noastră şi suntem hotărâţi şi concentraţi pentru a duce România cât mai sus”.

Ianis Hagi, mijlocaş România U21: „Am ajuns printre cele mai bune 12 echipe ale Europei, e normal să fie greu la EURO, dar trebuie să mergem acolo să ne bucurăm de fotbal şi să fim convinşi că putem câştiga meciuri!”.

Dennis Man, mijlocaş România U21: „Va fi greu, dar mergem în Italia, la EURO, cu încredere. Avem un grup unit şi am demonstrat până acum că putem pune probleme oricărei echipe. Vrem să ne jucăm şansa noastră”.

Dragoş Nedelcu, mijlocaş România U21: „E o grupă incomodă, dar, dacă vom arăta aceeaşi determinare şi atitudine ca în preliminarii, vom avea şansele noastre şi trebuie sa credem în ele până la final”.

Alexandru Cicâldău, mijlocaş România U21: „Avem adversari puternici, dar şi noi avem calitate, de aceea suntem la turneul final. Cu fanii alături de noi, sunt sigur că putem avea un parcurs bun la Campionatul European”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite