Reacţii după eliminarea Stelei din Liga Europa. Gâlcă: „Nu am avut luciditate!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă joi seară de către formaţia ucraineană Dinamo Kiev, cu scorul de 2-0, ratând astfel calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa.

Gâlcă (antrenor Steaua): Am avut momente destul de bune, dar nu le-am concretizat. Fotbalul se joacă pe goluri, dacă nu fructifici ocaziile asta se întâmplă. Puteam învinge cu un scor confortabil, chiar dacă am jucat împotriva unei echipe bune. Ne-a lipsit luciditatea. A fost o încărcătură mare, dar nu azi s-a pierdut calificarea. Şi în turul cu Dinamo Kiev puteam obţine mai mult şi la Aalborg. Îmi asum responsabilitatea pentru acest rezultat, a spus antrenorul la Digi Sport.

VIDEO Steaua-Dinamo Kiev 0-2. Roş-albaştrii au fost eliminaţi din Europa League pe barba lor şi a arbitrilor

Sânmărtean (Steaua): Este frustrant pentru că am avut o primă repriză destul de bună şi am avut câteva situaţii de a marca în a doua repriză. Dacă reuşeam să marcăm la faza cu Chipciu şi Tănase altfel era scorul. Când am auzit de golul marcat de Rio Ave a crescut presiunea pentru că eram conduşi cu 1-0. Am încercat să reintrăm în joc, dar din păcate nu am reuşit să marcăm. Este un moment trist pentru fotbalul românesc. Am avut o presiune foarte mare, a fost un joc strâns. Din păcate o echipă mare te taxează când te aştepţi mai puţin şi asta ne-a costat la final.

Raul Rusescu (Steaua): Am dominat, am prestat un joc foarte bun, foarte consistent, dar fotbalul e imprevizibil. Ofsaid n-a fost la Iarmolenko, dar am avut 11 metri. (...) Nu am marcat, era important să marcăm. Trebuia să câştigăm. Ăsta este fotbalul, o să încercăm anul viitor.

Claudiu Keşeru (atacant Steaua): Încă nu îmi vine să cred, e greu de digerat acest rezultat. Vacanţa vine într-un moment bun. Nu îmi găsesc cuvintele, e foarte greu. Am fost ţinuţi la curent cu rezultatul din Portugalia şi de aceea ne-am aruncat în atac. Am dominat meciul, dar din păcate nu am marcat. Puteam să câştigăm meciul de la Aalborg sau măcar să scoatem un egal, în seara asta la fel. Au fost mult prea puţin suporteri în comparaţie cu importanţa acestui meci.

Miguel Veloso (mijlocaş Dinamo Kiev): A fost greu să învingem, Steaua avea nevoie de victorie. Pentru noi e un succes important, terminăm pe primul loc în grupă. Nu mi s-a părut că jucătorii Stelei au fost nervoşi. Au jucat bine, au avut ocazii multe, dar noi am avut noroc şi nu am primit gol. Am fost surprins să văd un stadion aproape gol. Sunt mulţumit că am avut şi noi un număr de fani care au venit să ne fie alături.

Citeşte aici cronica meciului dintre Steaua şi Dinamo Kiev.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite