Reacţia unui fost coleg de la Steaua după ce Claudiu Răducanu a fost arestat în Mexic. "Un tâmpit. Creier, zero barat"

Reacţia unui fost coleg de la Steaua după ce Claudiu Răducanu a fost arestat în Mexic.

Claudiu Răducanu a fost arestat

Fostul atacant al Stelei, Claudiu Răducanu, a fost arestat în Mexic, suspectat că face parte dintr-o reţea care folosea carduri false.

Ştiri pe aceeaşi temă

De-a lungul timpului, Răducanu a fost implicat în multe momente jenante, iar Cornel Cernea unul dintre foştii săi colegi a povestit că umbla cu tot felul de prostii şi în România. "Până la urmă, ideea pe care a avut-o aici a pus-o în practică. Toată ziua vorbea de astfel de <minuni>. Că are prieteni şi mai ştiu eu. Se gândea să facă nebunii. Cum e vorba in Romania: nu-i placea la munca. Fiecare cum îşi aşterne, aşa doarme. El era şi privilegiat, practic nu făcea nimic la muncă. Stătea într-o dubă, se plimba toată ziua. Nici măcar nu era şofer, stătea în dreapta şi se plimba toată ziua. Căra mobilă, faianţă. Nu cred că i-a plăcut, salariul cât de cât îl mulţumea. 1.600-1.700 de lire cât lua şi stăteai degeaba, cred că er un salariu foarte bun, mai ales pentru România. La cât de tâmpit era, da... Si eu îl ştiu că am jucat 8 ani în Liga 1 cu el. Şi ca fotbalist, şi ca om. Ok, avea inimă bună. Creier, să mă scuzaţi, zero barat! El încerca să vândă mai scump ce cumpăra, se tot băga în afaceri. Şi-a căutat-o. Nu e frumos să vorbesc despre alţii, dar a mai dat ţepe şi pe aici", a povestit Cernea (foto jos) pentru Pro TV, citat de sport.ro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: