Reacţia lui Messi după meciul fabulos făcut împotriva lui Liverpool! Ce l-a nemulţumit pe starul argentinian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi
Lionel Messi

Lionel Messi a făcut o demonstraţie de fotbal în meciul Barcelona - Liverpool 3-0, fiind omul numărul 1 al catalanilor în această partidă.

La final, starul de pe Camp Nou s-a declarat însă uşor nemulţumit de faptul că Dembele n-a reuşit să înscrie la ultima fază, când a tras direct în braţele portarului, deşi era într-o poziţie iminentă de gol. 

”Este un rezultat bun, dar am avut o ocazie rarisimă la ultima fază. Era mult mai bun un scor de 4-0. Ştim că nu este totul încheiat, pentru că mergem pe un teren dificil, pe un stadion de tradiţie. A fost un meci cu ritm, solicitant, s-a jucat de la o poartă la cealaltă. S-a jucat pe contre, iar noi am intrat în acest joc. Nu eram obişnuiţi cu asta, noi eram obişnuiţi să avem posesia şi să punem presiune pe adversar", a declarat Messi.

La 2-0, Messi le-a făcut fanilor semn să tacă, după ce aceştia începuseră să-l fluiere pe Coutinho. "Trecem prin momente foarte frumoase, în care trebuie să fim mai uniţi ca niciodată, noi jucătorii şi suporterii. Avem acelaşi principiu ca întotdeauna, câştigăm doar împreună şi nu trebuie nimeni criticat. Trebuie să mergem înainte şi să câştigăm totul împreună. Mai sunt puţine meciuri, avem trei finale şi trebuie să fim uniţi. (Gestul a fost pentru Coutinho?) Da, pentru că nu îmi place să văd un coleg trecând prin asta. Nu contează ce s-a întâmplat, trebuie doar să fim uniţi pentru restul sezonului. Trebuie să mergem înainte, pentru că mai e foarte puţin”, a declarat Lionel Messi la finalul meciului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite