Reacţia macedonenilor după aflarea veştii că Vardar Skopje va juca împotriva Stelei în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după ce au aflat că Vardar Skopje va juca împotriva Stelei în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, macedonenii nu au fost prea încântaţi de tragerea la sorţi făcută la sediul UEFA.

Jucătorii, antrenorii şi site-ul oficial al lui Vardar Skopje susţin că norocul nu a fost de partea lor la tragerea la sorţi a turului doi preliminar din Liga Campionilor. „Steaua e un gigant şi va trebui să jucăm cel mai bun fotbal al nostru pentru a le face faţă. Sper să producem surpriza”, a spus antrenorul lui Vardar, Bobby Milevski, citat de ziare.com.

Preşedintele campioanei Macedoniei, Goran Mitev, a menţionat la rândul său. „Am dat peste cel mai dificil adversar posibil. Steaua e un nume mare în fotbalul european, o fost câştigătoare a Cupei Campionilor. Sunt favoriţi, dar o să ne jucăm şansa.”

Site-ul lui Vardar a scris deopotrivă: „Norocul n-a fost de partea noastră la tragerea la sorţi a preliminariilor Ligii Campionilor. Întâlnim una dintre cele mai puternice formaţii din Europa de Est.”

Steaua va juca împotriva lui Vardar Skopje în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Manşa tur este programată pe 16 sau 17 iulie, la Bucureşti, în timp ce returul va avea loc pe 23 sau 24 iulie, la Skopje.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite