Reacţia lui Iordănescu, după ce a fost acuzat că l-a băgat în mormânt pe Prodan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

„Păcat că îmbătrâneşti urât, nea Puiule!“, i-a transmis regretatul Daniel Prodan lui Anghel Iordănescu, fundaşul considerându-se trădat de tehnicianul în vârstă de 66 de ani.

Cu toate acestea, Iordănescu a fost prezent la înmormântarea fostului internaţional, însă a stat amestecat în mulţime, nu în preajma sicriului, precum Gică Hagi, Gică Popescu, Ionuţ Lupescu, Basarab Panduru, Florin Prunea, Dorinel Munteanu, Viorel Moldovan, Marius Lăcătuş, Adrian Ilie sau Florin Răducioiu. 

„Este foarte greu pentru cineva să accepte că Didi a plecat dintre noi. Didi Prodan a fost sufletul echipei naţionale a României. El a fost cel mai optimist dintre jucătorii naţionalei, omul care aducea bucuria şi veselia în rândul băieţilor noştri. Va rămâne mereu în sufletul nostru. El este omul care întotdeauna încuraja şi punea umărul la nevoie, şi cu fapte, dar şi cu vorba lui blajină de ardelean corect şi onest”, a spus antrenorul echipei României de la Cupa Mondială din 1994 care a rămas în istorie sub denumirea de „Generaţia de Aur”. 

Totuşi, el nu a scăpat de acuze, chiar în cimitir. „Didier, te-am răzbunat, tată! În cimitir, am dat peste trădătorul Iordănescu şi i-am zis: Nu trebuia sa veniţi aici. L-aţi băgat în mormânt! Ce crezi ca mi-a raspuns obrăznicul: Ia vezi-ţi de treaba ta!”, a povestit jurnalistul Ion-Daniel Conţescu, bun prieten cu regretatul Daniel Prodan. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite