Reacţia lui Ilie Năstase când a aflat că Simona Halep e finalistă la Roma: „Ştiţi cum e asta?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase şi Simona Halep
Ilie Năstase şi Simona Halep

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 6 şi locul 4 WTA, o va întâlni pe sportiva ucraineană Elina Svitolina, locul 11 WTA şi favorită 8, în finala turneului de la Roma, duminică, de la ora 14.00, conform programului anunţat de organizatori.

Calificarea în finala turneului italian a fost comentată în stilu-i caracteristic de căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup, Ilie Năstase.

"E cam normal ce s-a întâmplat pentru că ea a avut o formă foarte bună. A fost turneul de la Madrid pe care l-a câştigat. Sperăm să aibă o formă bună la Rolland Garos şi la Wimbledon că vin unul după altul. Ştiţi cum e? Când câştigi, câştigi cam repede! E foarte obositor să câştigi tot timpul", a spus Ilie Năstase la Antena 3.

Halep s-a calificat în finală, sâmbătă, după ce a învins-o pe olandeza Kiki Bertens, favorită 15 şi locul 20 WTA, scor 7-5, 6-1. Svitolina a obţinut calificarea tot sâmbătă, beneficiind în semifinale de abandonul sportivei spaniole Garbine Muguruza, favorită 3 şi numărul 7 mondial. Muguruza a abandonat după 22 de minute de joc, la scorul de 4-1 în primul set pentru Svitolina. Simona Halep şi Elina Svitolina s-au mai întâlnit o singură dată, în primul tur la Sofia, în 2013, când învingătoare a fost românca, scor 6-1, 6-1.

Miză uriaşă azi pentru Simona Halep la Roma. Ce poate obţine jucătoarea din România dacă învinge

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite