Reacţia FRF după scandările xenofobe împotriva Ungariei de la meciul Malta - România: „Ne delimităm“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Româna de Fotbal a ieşit cu un punct de vedere în privinţa incidentelor din timpul meciului câştigat de România în Malta, sccor 4-0, din preliminariile Euro 2020

Pe stadionul din Ta'Qali, tricolorii au fost susţinuţi de peste 1.000 de români. Printre ei s-au aflat şi nişte huligani, care din minutul 1 până la fluierul final al întâlnirii, au scandat, sistematic, împotriva Ungariei! În anumite momente, scandările au fost atât de puternice, încât comentatorii Pro TV, post care a transmis meciul, au fost nevoiţi să vorbească mai tare pentru a mai acoperi înjurăturile care s-au auzit destul de clar.

 „FRF se delimitează de suporterii care au folosit scandări xenofobe la meciul cu Malta


Federaţia Română de Fotbal se delimitează de acţiunile grupului de spectatori care a luat loc în sectorul suporterilor români la meciul din Malta de luni seară şi a folosit scandări xenofobe pe parcursul jocului.

FRF nu tolerează un astfel de comportament care contravine regulamentelor în vigoare ale tuturor competiţiilor sportive şi care nu face cinste niciunui susţinător al naţionalei României.

Prin astfel de acţiuni, cei responsabili îi pot priva pe toţi suporterii români de şansa de a încuraja echipa naţională de pe stadion, informează site-ul FRF.

Federaţia Română de Fotbal le mulţumeşte tuturor fanilor care au fost prezenţi atât în Norvegia, cât şi Malta, şi au ales să susţină într-un mod civilizat echipa naţională a României!", anunţă frf.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite