Reacţia lui David Popovici, când ministrul Sportului a vrut să bată palma cu el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Popovici si Novak
Popovici si Novak

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a felicitat întregul lot de nataţie care a luat parte la Campionatul Mondial de la Budapesta. În cadrul conferinţei de presă, i-a înmânat lui David Popovici un trofeu şi un cec, în valoare de 200.000 de euro.

În timpul înmânării premiului, ministrul a vrut să bată palma cu David Popovici. A fost un moment în care David a avut o reacţie simpatică, deoarece nu putea să răspundă gestului ministrului decât dacă renunţa la cec sau la trofeu. 

Cei doi au fost destul de emoţionaţi şi s-au fâstâcit puţin, dar au reuşit până la urmă să dea mâna după ce au pozat împreună cu premiul oferit de Ministrul Sportului. 

Novak a fost foarte emoţionat, iar în timpul discrsului l-a uitat în totalitate pe Robert Glinţă. Nu i-a menţionat numele nici în discurs, dar nici în momentul în care i-a mulţumit lui David. După discurs i-a oferit un trofeu şi flori, moment în care cei doi au schimbat câteva vorbe. 

David Popovici a scris istorie la Campionatul Mondial de nataţie, desfăşurat la Budapesta, acolo unde a reuşit să devină dublu campion mondial la 100 şi 200 de metri. Este pentru a doua oară în istoria Mondialelor de nataţie când un sportiv reuşeşte dubla, prima oară fiind chiar la ediţia inaugurală din 1973. 

Robert Glinţă a ajuns în două finale şi a ocupat locul al 5-lea la proba de 50 de metri şi locul al 8-lea la proba de 100 de metri spate. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite