Răzvan Marin, martor la un „arsenal“ de goluri: Chelsea-Ajax, meci la superlativ în Champions League. Rezultatele serii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chelsea - Ajax a oferit opt goluri, în această seară
Chelsea - Ajax a oferit opt goluri, în această seară

Meciul dintre Chelsea şi Ajax, disputat marţi seară, a adus în atenţie nu mai puţin de opt goluri, remarcându-se detaşat la acest capitol.

Nici Chelsea, nici Ajax nu s-au lăsat mai prejos, partida finalizându-se cu 4-4. Pentru londonezi au înscris Jorginho (5' şi 71', ambele din penalti), Cesar Azpilicueta (63') şi Reece James (74'), în vreme ce pentru Ajax şi-au trecut numele pe tabelă Tammy Abraham (2'autogol), Quincy Promes (20'), Kepa Arrizabalaga (35' autogol) şi Donny van de Beek (55'). 

De altfel, olandezii au încheiat partida cu doi oameni în minus, după ce Daley Blind şi Joel Veltman au părăsit terenul, în mai puţin de două minute (68' şi 69').
Legitimat la Ajax, Răzvan Marin a fost rezervă la această partidă, fără a intra deloc pe teren.

După această confruntare, Ajax Amsterdam este liderul Grupei H, la egalitate de puncte (şapte) cu următoarele clasate, Chelsea şi Valencia. Ultima poziţie este ocupată de Lille, cu un singur punct acumulat. 

Ianis Hagi, lăsat pe dinafară

Un alt meci al serii le-a adus faţă în faţă pe Liverpool şi Genk, cei dintâi impunându-se cu 2-1. Ianis Hagi a fost inclus în lotul lărgit pentru această partidă şi nu a fost introdus niciun minut pe teren. 

Rezultatele serii: 

  • FC Barcelona - Slavia Praga: 0-0;
  • Zenit - RB Leipzig: 0-2;
  • Dortmund - Inter: 3-2;
  • Liverpool - Genk: 2-1;
  • Lyon - Benfica: 3-1;
  • Napoli - Salzburg: 1-1;
  • Valencia - Lille: 4-1.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite