Răzvan Marin, desfiinţat: Ce a scris un ziarist olandez după încă un meci în care românul a rămas pe bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin

Până în stagiunea trecută, mijlocaşul de 23 de ani era printre puţinii jucători lansaţi de Hagi care s-au descurcat în afara României. Din păcate, în acest sezon, odată cu transferul la Ajax, situaţia s-a schimbat.

La Standard Liege (Belgia), Răzvan Marin a avut un sezon 2018-2019 fantastic, cu 10 goluri în 38 de apariţii, fiind printre liderii echipei şi cei mai apreciaţi jucători de către fani. 

Cu prestaţii excelente, transferul de 12,5 milioane de euro la Ajax a fost un pas firesc. Doar că aici, un pic surprinzător, mijlocaşul se confruntă cu probleme de adaptate. De altfel, cifrele sale din ultimele cinci meciuri ale lui Ajax vorbesc de la sine: 

*Chelsea – Ajax (4-4): 0 minute

*Zwolle – Ajax (2-4): 18 minute

*Ajax – Feyenoord (4-0): 0 minute

*Ajax – Chelsea (0-1): 0 minute

*Waalwijk – Ajax (1-2): 0 minute

După remiza de marţi seară, cu Chelsea, Willem Vissers, ziaristul celor de la volkskrant.nl a avut o remarcă dură, atunci când s-a referit la transferul românului de la Standard Liege, iar concluzia sa a fost preluată şi de Telekom Sport.

Ce a scris jurnalistul olandez?

*Da, îţi e dor de un Frenkie de Jong (n.r. – plecat la Barcelona), care întotdeauna evoluează cu zâmbetul pe buze, la propriu şi la figurat. Veltman se descurcă bine şi acum, dar nu e ca De Ligt (n.r. – plecat la Juventus). Altfel, ar fi plecat la Juventus la 19 ani. 

*Echipa a crescut anul trecut, bazându-se pe jucători din propria academie. Acum, au investit enorm, ceea ce uneori funcţionează, alteori nu. Uită-te la Răzvan Marin. S-a spus deja că au fost irosite 12 milioane de euro cu el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite