Răzvan Lucescu, „porumbelul păcii“ în 2015: ce a făcut echipa lui în Cupa Greciei. Gol decisiv pentru Dorin Goian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Formaţia tehnicianului român a disputat, miercuri, prima manşă a „dublei“ cu Panathinaikos, în turul III al Cupei Greciei. Din păcate, meciul a avut un final trist pentru Lucescu jr şi elevii săi.

Dacă în decembrie, Xanthi Skoda a înregistrat patru victorii şi un eşec, toate în campionat, în schimb, în 2015, echipa lui Răzvan Lucescu a devenit „porumbelul păcii“, incapabilă de a învinge.

O victorie, o înfrângere şi patru remize e bilanţul din acest an în care Xanthi a căzut pe locul 8 din 18 în campionat, la patru puncte de poziţia a 5-a, ultima care duce în play-off-ul pentru cupele europene. 

Miercuri, elevii lui Răzvan Lucescu au fost foarte aproape de a obţine al doilea succes din 2015, însă au scăpat victoria printre degete. În prima manşă din turul III al Cupei Greciei, Xanthi a remizat acasă, 1-1, cu Panathinaikos (Lucero 43 / Karelis 88). Returul e programat pentru 29 ianuarie.

Goian le oferă prima şansă celor de la Asteras

Într-un alt meci din turul III al Cupei Greciei, Asteras, echipa lui Dorin Goian, a obţinut un egal, în deplasare, pe terenul celor de la Iraklis. Scorul a fost deschis de internaţionalul român, în minutul 48, iar gazdele au egalat cu 11 minute înainte de final.

Rezultatul face din Asteras favorită la calificare, înainte de returul programat pentru 27 ianuarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite