Răzvan Lucescu a obţinut o remiză cu Al Jaish în Liga Campionilor Asiei şi are şanse mari de calificare în optimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu este antrenorul lui Al Jaish din iunie 2012
Răzvan Lucescu este antrenorul lui Al Jaish din iunie 2012

Echipa lui Răzvan Lucescu, Al Jaish, a bifat o remiză în al patrulea meci din actualul sezon al Ligii Campionilor Asiei, terminând la egalitate, scor 1-1, disputa cu Al Jazira. După patru etape, Al Jaish se află pe locul secund în grupa A a competiţiei.

După succesul obţinut săptămâna trecută cu Al Jaish, pe teren propriu, în faţa lui Al Jazira, scor 3-1, miercuri trupa lui Răzvan Lucescu a jucat din nou cu aceeaşi echipă, terminând la egalitate, în deplasare de această dată, scor 1-1. Gazdele au deschis scorul în minutul 25, însă Adriano a adus un punct pentru Al Jaish, graţie golului marcat în minutul 33.

Al Jaish ocupă locul secund în grupa A a Ligii Campionilor Asiei cu cinci puncte (o victorie, două egaluri şi o înfrângere), la cinci lungimi distanţă în spatele lui Al Shabab, care este lider. Echipa lui Răzvan Lucescu mai are de jucat două partide în grupă, acasă cu Al Shabab pe 24 aprilie şi în deplasare cu Teraktor-Sazi pe 1 mai, având mari şanse de calificare în optimile Ligii Campionilir Asiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite