Răzvan Lucescu, gest incalificabil în Grecia: Românul a fost catalogat drept un „laş“ pentru modul în care s-a bucurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalişti eliminaţi, înjurături, gesturi obscene şi gaze lacrimogene folosite în tribune. Cam aşa s-a încheiat finala Cupei Greciei, partidă care a arătat, încă o dată, debandada fotbalistică din această ţară.

PAOK Salonic, probabil cea mai bună echipă din Grecia în acest sezon, a plătit în campionat un preţ scump pentru ieşirile huliganice ale fanilor, pierzând titlul în faţa celor de la AEK Atena după mai multe depunctări.

În finala cupei însă, echipa pregătită de Răzvan Lucescu şi-a luat revanşa după un meci extrem de tensionat. PAOK s-a impus cu 2-0, iar Lucescu jr a cucerit primul trofeu de când a preluat această formaţie în vara anului trecut. 

Tehnicianul român de 49 de ani mai are în palmaresul său de antrenor trei cupe câştigate cu Rapid şi El-Jaish (Qatar), plus două finale pierdute cu Rapid şi Xanthi Skoda. După triumful de sâmbătă, fostul selecţioner a făcut o serie de gesturi obscene spre banca adversară.

„Atmosfera a fost încinsă pe final, după ce Lucescu a dus mâna la pantaloni şi a făcut semne obscene. Acest lucru a declanşat reacţia antrenorului spaniol“, a scris gazzetta.gr.

Iar Manolo Jimenez, tehnicianul celor de la AEK Atena, l-a desfiinţat pe omologul său din finală: „Cei laşi devin curajoşi doar când sunt în mulţime, protejaţi. Singuri, nu sunt în stare de nimic. PAOK a fost mai bună, câştigând meritat. Noi recunoaştem asta, ceea ce ei nu o pot face. Ei nu pot admite că AEK a fost mai bună în campionat“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite