Răzvan Lucescu despre tragedia care a zguduit fotbalul mondial: moartea atacantului său, Christian Benitez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu, antrenorul lui El-Jaish FOTO Răzvan Păsărică
Răzvan Lucescu, antrenorul lui El-Jaish FOTO Răzvan Păsărică

În calitate de tehnician al formaţiei El-Jaish, Răzvan Lucescu a comentat miercuri decesul atacantului ecuadorian Christian Benitez şi golul lăsat de acesta în sportul mondial.

„Suntem foarte trişti, moartea lui Benitez reprezintă o mare pierdere pentru club şi pentru fotbalul mondial care şi-a pierdut una dintre stele. Benitez era un model de disciplină în ciuda scurtei perioade în care a fost la club. A reuşit să strângă în jurul lui toţi jucătorii datorită calităţilor sale morale. Îmi doream ca Benitez să fie un jucător important pentru El-Jaish în sezonul viitor, dar destinul a hotărât altceva“, a declarat Răzvan Lucescu citat de Mediafax. 

În acest sens, tehnicianul român a decis să amâne antrenamentele echipei, jucătorii fiind afectaţi de moartea lui Benitez. În vârstă de 27 de ani, ecuadorianul a decedat în urma unui stop cardia, după ce abia în luna iulie fusese transferat la El-Jaish contra sumei de 11,5 milioane de euro. Palmaresul lui Benitez numără 24 de goluri înscrise în 58 de partide în tricoul echipei naţionale a Ecuadorului.

Ştiri pe aceeaşi temă

VIDEO Noi detalii despre tragedia care a zguduit lumea fotbalului: de ce a murit Christian Benitez, atacantul lui Răzvan Lucescu. Reacţiile curg din toată lumea

Tragedie în fotbalul mondiall: a jucat ieri la 40 de grade Celsius pentru echipa lui Răzvan Lucescu şi azi a fost găsit mort

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite