Răzvan iese la atac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru meciul cu Albania de vineri, ce se va disputa la Piatra Neamţ, selecţionerul Răzvan Lucescu intenţionează să modifice puţin sistemul folosit până acum.

Mutarea este menită, în primul rând, pentru a desface apărarea albanezilor, antrenorul intenţionând să-i facă loc în echipă lui Bogdan Stancu, stelistul fiind în mare formă în ultimul timp. Astfel, Stancu şi Daniel Niculae ar urma să sprijine vârful de careu, care va fi ales dintre Bilaşco şi Marica.

În aceste condiţii, în linia de mijloc îşi va face loc Gabi Mureşan, ca închizător, cu Răzvan Cociş şi Deac pe benzi. Rădoi va evolua ca fundaş în acest meci, întrucât Cristi Chivu este suspendat.

Lui Herea i s-a împlinit visul

Fotbalistul care mai avea puţin şi izbucnea în plâns, după eliminarea din meciul cu Gaz Metan Mediaş, Ovidiu Herea, a primit ieri-seară o veste care i-a readus zâmbetul pe buze: Răzvan Lucescu l-a inclus în lista convocaţilor pentru meciurile cu Albania (3 septembrie) şi Belarus (7 septembrie). Impresarul jucătorului, Ana Maria Prodan, speră ca golgheterul Rapidului să joace în atacul naţionalei împreună cu Adi Mutu, după ce „Briliantului" îi va expira perioada de suspendare: „Ovidiu îmi spunea mereu: «Dacă nu ajungi să îmbraci tricoul naţionalei, atunci nu eşti fotbalist adevărat».

Mă bucur mult pentru el, pentru că a muncit foarte mult pentru a-şi îndeplini visul său. Sunt foarte mândră că reprezint un asemenea jucător. Acum să sperăm că va evolua şi alături de Adi Mutu în atac. Sunt sigură că se va întâmpla şi asta, pentru că o dată şi o dată problemele lui Adi se vor rezolva".

Săpunaru, iertat

Pentru prima oară de la episodul petrecut în urma meciului cu Polonia, Răzvan Lucescu a decis să-l convoace pe Cristi Săpunaru. Fotbalistul a fost titular la Porto în primele meciuri ale lusitanilor din acest sezon şi ar putea intra de la început şi în echipa naţională.

Lotul României

- Portari: Lobonţ (AS Roma), Pantilimon (FC Timişoara), Ciprian Tătăruşanu (Steaua)
- Fundaşi: Chivu (Inter Milano), Tamaş (West Bromwich Albion), Săpunaru (FC Porto), Raţ (Şahtior), Dănănae (Universitatea Craiova), Maftei (Unirea Urziceni), Neşu (Utrecht)
- Mijlocaşi: Florescu (Alania Vladikavkaz), G. Mureşan (CFR Cluj), Cr. Tănase (Steaua), Cociş (Al-Nassr), Rădoi (Al-Hilal), Torje (Dinamo), Deac (Schalke 04), Herea (Rapid), Răduţ ( Steaua)
- Atacanţi: Bilaşco (Urziceni), Marica (VfB Stuttgart), B. Stancu (Steaua ), D. Niculae (AS Monaco)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite