Răzvan Burleanu a ajuns la secţia de poliţie: Preşedintele FRF a fost audiat după mai multe plângeri împotriva sa

Răzvan Burleanu a ajuns la secţia de poliţie: Preşedintele FRF a fost audiat după mai multe plângeri împotriva sa

Răzvan Burleanu

Înainte de alegerile de la 18 aprilie, oamenii lui Mircea Sandu îl şicanează pe cel care i-a dat afară de la „Casa Fotbalului“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Răzvan Burleanu a câştigat şefia Federaţiei Române de Fotbal (FRF) în martie 2014, după care a făcut o „curăţenie“ temeinică, debarasându-se de oamenii lui Mircea Sandu.
 
Concedierile nu s-au făcut însă ca la carte, ceea ce le-a permis celor daţi afară să câştige procesele deschise în războiul cu FRF. Potrivit „Gazetei Sporturilor“, patru dintre cei alungaţi de Burleanu, Dumitru Mihalache, Marian Bucurescu, Alexandru Stici şi Marcel Paraschiv au reclamat că au fost destituţi abuziv din funcţii şi că nu le-au mai fost plătite restanţele salariale.
 
Cu procesele câştigate, cei patru au obţinut dreptul de a fi reîncadraţi în funcţiile pe care le-au deţinut pe vremea lui Mircea Sandu. Spre exemplu, Dumitru Mihalache ar fi trebuit să fie numit, din nou, director de competiţii, şi să primească şi 22 de salarii din partea FRF.
 
Cum federaţia lui Burleanu n-a pus în aplicare decizia instanţei, Mihalache a făcut o plângere penală împotriva preşedintelui FRF. 
 
În contul acestei plângeri, dar şi altele similare, Burleanu a fost audiat, astăzi, la secţia 9 din poliţie din Capitală.
 
CITEŞTE ŞI:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările