Războiul Mircea Lucescu - Rednic capătă amploare: Ar trebui sa-mi pupe picioarele!/Asta sa i-o spuna lui fiu-său!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic vs Mircea Lucescu
Mircea Rednic vs Mircea Lucescu

Mircea Lucescu şi Mircea Rednic au pornit un război care tinde să depăşească limitele sportivităţii, fiind presărat cu declaraţii belicoase.

După ce Rednic a declarat că Lucescu nu l-a ajutat cu nimic în carieră, replica selecţionerului Turciei nu s-a lăsat aşteptată. 

Într-un interviu pentru Fanatik, antrenorul de 72 de ani a răbufnit: "Dacă exista un jucător pe care l-am ajutat in cariera cel mai mult, pe Mircea l-am ajutat! Ca la 17 ani l-am titularizat la Hunedoara, l-am bagat in echipa nationala imediat cum am ajuns, a jucat nu stiu cât, la Dinamo l-am dus, la Standard Liege tot eu l-am dus, Rednic ar trebui să-mi pupe şi picioarele pentru ce am facut eu pentru el!", a afirmat Lucescu.

Riposta antrenorului de la Dinamo a venit imediat şi a fost extrem de acidă: "Asta poate să i-o spună lui fii-su, nu mie! Dupa ce am venit la Hunedoara, eram campion de juniori. Nu m-a învăţat el fotbal! M-a ghidat. Acum eu ce sa fac? Am lucruri mult mai importante decat ceea ce spune Lucescu", a punctat Rednic.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite