Război pe semicerc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Început în urmă cu aproape trei ani, conflictul dintre antrenoarea Rulmentului Braşov, Mariana Târcă, şi actuala jucătoare a Rapidului, Simona Gogârlă, a atins apogeul. Antrenoarea susţine că a fost ameninţată, în cursul după-amiezii de luni, de soţul jucătoarei, Cornel Gogârlă.

Antrenoarea Rulmentului va depune o plângere la Poliţia Braşov şi intenţionează să-l dea în judecată pe soţul Simonei Gogârlă, întrucât „s-a ajuns mult prea departe şi s-a trecut la ameninţări serioase. Nu mă mai simt în siguranţă în Braşov. Probabil că voi cere protecţie", a declarat Mariana Târcă. Totul s-a întâmplat după antrenamentul echipei de handbal Rulmentul Braşov.

Antrenoarea Rulmentului s-a arătat foarte panicată la conferinţa de presă de ieri şi a menţionat că nu se mai simte în siguranţă la Braşov. „Cornel Gogârlă mi-a transmis, în mod indirect, că va plăti cu 1.000 de euro o persoană care să-mi facă rău. Nu credeam că se va ajunge atât de departe şi sunt chiar speriată. Mă tem pentru siguranţa mea şi a familiei mele. Am decis să depun o plângere la Poliţie şi să cer chiar protecţie.

Intenţionez să acţionez în instanţă familia Gogârlă", a precizat antrenoarea Rulmentului.

Conflictul dintre Mariana Târcă şi familia Gogârlă a început în 2008, atunci când, se presupune că Simona Gogârlă ar fi contribuit la demiterea antrenoarei, care a fost înlocuită cu Herbert Muller. Totul a culminat cu un incident recent. Iritat de faptul că Simonei Gogârlă i s-ar fi interzis accesul în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi", Cornel Gogârlă s-a prezentat luni seară la sală.

Simona Gogârlă

Simona Gogârlă

„El a venit extrem de nervos şi supărat că eu i-am interzis soţiei lui să se pregătească la Braşov. Însă nu este nimic adevărat. Eu am fost cu echipa în cantonament la Sfântu Gheorghe şi nu am nicio legătură cu acest subiect. În plus, Simona Gogârlă a semnat cu Rapid, iar dacă ar fi o jucătoare profesionistă nu ar avea ce căuta la Braşov", a afirmat Mariana Târcă.

Scandal între soţi

Simona Gogârlă a precizat că soţul ei nu a ameninţat niciodată familia Târcă: „Duminică am dat câteva telefoane, întrucât doream să mă antrenez în sala de la Braşov, alături de echipa de băieţi. Mi s-a transmis că s-au primit ordine clare ca eu să nu pun piciorul în sală. A doua zi, soţul meu a mers la sală, pentru a cere lămuriri.

Acolo s-a întâlnit cu Sorin Târcă, cel care a început să ne înjure de familie şi să ne ameninţe. Abia în acel moment soţul meu a ripostat şi i-a transmis că o să-i aplice o corecţie fizică. Nimeni nu a spus că va plăti o persoană care să-i facă rău. Aceste mizerii caracterizează familia Târcă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite