Ratarea penaltiului care ar fi putut aduce victoria pentru România cu Norvegia inspiră cluburile: ce regulă a instaurat Victor Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ultimul meci disputat de România, cel cu Norvegia, Victor Piţurcă a adus o modificare în regulamentul de la echipa pe care o antrenează, Universitatea Craiova.

Victor Piţurcă a modificat regulamentul de la Universitatea Craiova, după penaltiul ratat de George Puşcaş la România - Norvegia. Antrenorul a anunţat că, în situaţia în care un jucător al oltenilor va executa o lovitură de la 11 metri, deşi nu a fost desemnat, va fi amendat cu 5.000 de euro. 

„Cum adică să discuţi, înaintea meciului, că o să bată un anumit jucător penaltiul, apoi să ia alt jucător mingea, să execute? E în regulă dacă îşi dă acordul antrenorul, mi s-a mai întâmplat şi mie, dar aşa, cum a fost în această situaţie... Eu nu ştiu cum aş fi reacţionat într-un astfel de moment, chiar nu ştiu ce aş fi făcut”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit TelekomSport. 

De asemenea, tehnicianul a comentat şi faptul că selecţionerul României a fost surprins de camerele de filmat având injurii la adresa lui George Puşcaş, cel care şi-a asumat executarea penaltiului, în locul lui Nicuşor Stanciu. „Ce reacţie a avut Contra? Ce a făcut aşa rău? La fotbal se înjură, ştim că e un joc bărbătesc şi se mai poate înjura la nervi, chestiile astea se întâmplă. Cosmin Contra şi-a recunoscut vina, cei de la FRF la fel, aşa că nu mai are rost să mai discutăm pe baza acestui subiect”, a conchis Victor Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite