Rat, prezentat oficial la Sahtior Donetk

Fundasul roman Razvan Rat a fost prezentat oficial, miercuri, la gruparea ucraineana Sahtior Donetk, unde evolueaza si Daniel Florea, informeaza site-ul "ukrainiansoccer.net". Rat, care va purta


Fundasul roman Razvan Rat a fost prezentat oficial, miercuri, la gruparea ucraineana Sahtior Donetk, unde evolueaza si Daniel Florea, informeaza site-ul "ukrainiansoccer.net". Rat, care va purta tricoul cu numarul 26, a fost prezentat alaturi de alti patru jucatori achizitionati de curand, Stipe Pletikosa, Dario Srna, Zvonimir Vukici si Serghei Zakarliuka. Razvan Rat a fost imprumutat de Rapid Bucuresti, pentru un an, echipei Sahtior Donetk. Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Bernd Schuster, a declarat ca nu el a fost cel care i-a ales pe noii jucatori, avand in vedere ca nu se afla de mult timp la clubul ucrainean, si a adaugat ca mai are nevoie de un mijlocas central. Schuster considera ca problema cea mai mare la echipa din Donetk o constituie faptul ca jucatorii vorbesc limbi diferite si le va cere fotbalistilor sa invete rusa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: