Răsturnare de situaţie: Demba Ba a admis că a vorbit cu Colţescu la telefon. Cum a decurs dialogul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce, într-o primă fază, a lăsat de înţeles că n-ar fi purtat nicio discuţie cu arbitrul craiovean, acum, atacantul senegalez de 35 de ani a clarificat lucrurile.

Telenovela „Ăla negru“, începută, marţea trecută, pe „Parc des Princes“, la Paris, a ajuns la ziua a 8-a. Iar ultimele „episoade“ se produc la Istanbul pentru că presa turcă oferă noi declaraţii pe bandă din partea „actorilor“ de la Istanbul Başakşehir.

După ce Pierre Webo, secundul formaţiei turce, a apărut într-un interviu televizat şi l-a trimis pe Sebastian Colţescu la reeducare, după cum „Adevărul“ a scris aici, acum i-a venit rândul lui Demba Ba, atacantul celor de la Istanbul Başakşehir, să dea noi amănunte despre incidentul care a făcut înconjurul lumii. Vârful de 35 de ani lăsase de înţeles, într-o primă fază, că n-a vorbit la telefon cu Sebastian Colţescu, aşa cum a dezvăluit Ousmane N'Doye. 

Acum însă, Ba şi-a schimbat versiunea şi, potrivit Telekom Sport, care a preluat ultimele declaraţii ale atacantului pentru „Hurriyet“, a recunoscut că a existat un dialog telefonic între el şi Colţescu.

Ce a spus Demba Ba pentru publicaţia turcă?

*Cineva pe care n-am putut să-l refuz (n.r. probabil Ousmane N'Doye) mi-a spus că arbitrul vrea să vorbească cu mine. Am zis OK şi apoi Colţescu m-a sunat. Mi-a spus că-i pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat şi a subliniat că el nu e o persoană rasistă. Cazul e închis pentru mine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite