Rapidiştii au intrat în grevă: de cât timp sunt neplătiţi jucătorii, cum explică Moraru situaţia şi ce ar vrea să facă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valerii Moraru
Valerii Moraru

Echipa a încheiat anul 2015 pe locul 2 în Seria I a ligii secunde, la egalitate de puncte cu liderul Dunărea Călăraşi. Şansele la promovare pot fi însă năruite din cauza problemelor financiare.

Neplătiţi de două luni şi jumătate, rapidiştii au intrat în grevă şi au boicotat amicalul cu Domneşti. 

„Trebuia să ni se facă o plată de la un lanţ de supermarket, dar hackerii chinezi au spart contul respectiv şi ne-au amînat“, a explicat finanţatorul Valerii Moraru neplata restanţelor. Apoi, la Digi Sport, a spus, din nou, că e dispus să cedeze clubul.

„Astăzi, dacă vine cineva dispus să preia clubul Rapid, îl dau cu 1 leu şi cu salariile plătite la zi. Suntem considerat un club mare din România, dar n-am vândut nici măcar un metru de publicitate pe stadion. Eu am făcut cât am putut. Ştiu că mi-am asumat anumite obligaţii, am încercat să le îndeplinesc, pe multe chiar am reuşit să le duc la capăt, şi o să încerc să mai rezolv dintre ele. O problemă mare o reprezintă insolvenţa clubului. Am preluat echipa cu un mare deficit, nu uitaţi asta! Am plătit datorii din urmă, iar în acest moment Azuga Waters (n.r. – firma deţinută de Valerii Moraru) e singurul creditor al clubului. N-avem nici măcar un sponsor, sunt şi salarii mari, dar încercăm să ne achităm de obligaţii. Recunosc, e destul de greu, mai ales că suntem în liga a II-a, să nu uităm“, a declarat finanţatorul bucureştenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite