Suspendare drastică pentru Rapid, după incidentele de la meciul cu Steaua: 6 meciuri fără spectatori. Meme Stoica, suspendat 5 luni pentru instigare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a judecat azi incidentele petrecute la meciul Rapid- Steaua.

Membrii Comisiei au audiat atât partea rapidistă, reprezentată de Ioan taban şi Dănuţ Perjă, cât şi pe cea stelistă, reprezentată de Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală. După ce au ascultat ambele părţi s-a decis ca în urma incidentelor de la Rapid-Steaua, echipa feroviară să joace următoarele 6 meciuri de acasă fără spectatori şi să plătească 70.000 de lei amendă. În aceste condiţii, suporterii giuleştenilor trebuie să-şi adio de la echipă în acest sezon, deoarece Rapid mai are de disputat doar 4 meciuri pe teren propriu.

Nici managerul Stelei n.a scăpat nepedepsit. Mihai Stoica a fost suspendat 5 luni şi va plăti o amendă de 10.000 de lei. Directorul sportiv al Rapidului, Dănuţ Perjă a fost suspendat şi el o lună, în vreme ce Marian Rada şi Marius Ianuli au primit căte o amendă de 320 de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite