Iresponsabilitatea naşte monştri: suporterii Rapidului pun la cale un plan diabolic înaintea derby-ului cu Steaua. Riscăm să asistăm la un „măcel“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă jigniri, declaraţii războinice şi ură, Rapid – Steaua (duminică, ora 20.30 / Digi Sport 1), riscă să provoace o serie de incidente, care pot pune în pericol integritatea fizică a jucătorilor.

N-a trecut decât un sezon de la meciul Petrolul – Steaua, în care un huligan a pătruns pe teren şi l-a lovit pe fundaşul de atunci al roş-albaştrilor, George Galamaz.

Iresponsabilitatea oficialilor şi jucătorilor rapidişti şi stelişti, care se atacă reciproc, în mass-media, poate da naştere unui episod similar, duminică seară. 

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a confirmat acest pericol.

Ce a spus?

„Am semnale că rapidiştii vor să facă ceva ce nu s-a mai văzut în România, dacă Steaua va conduce în Giuleşti. Sunt lucruri care se transmit din tabăra adversă, sper să nu fie adevărate. Eu atrag atenţia conducătorilor de la Rapid să fie foarte atenţi, pentru că trebuie să asigure securitatea jucătorilor“, a declarat „Reghe“, potrivit Digi Sport.

Tehnicianul a făcut un apel la calm, deşi colaboratorii săi au dat mai multe declaraţii iresponsabile, în ultimele zile.

„Va fi un joc ca oricare altul, doar că încărcătura e mai mare. Vorbim de rivalitate, dar până la urma urmei e un meci de fotbal. Vrem să fie spectacol în teren, nu în tribune, prin presă sau în ziare. Am atenţionat oamenii că noi nu vrem să jignim pe nimeni, să ne luăm de galeria Rapidului, ne dorim doar să câştigăm un meci“, a insistat Reghecampf.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite