Rapid, revenire spectaculoasă în prima ligă: S-a anunţat pe ce stadion va juca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Niculae, preşedinte Rapid
Daniel Niculae, preşedinte Rapid

Până când lucrările de modernizare ale arenei din Giuleşti se vor încheia, bucureştenii vor fi „acasă“ pe un stadion de cinci stele.

Rapid se pregăteşte de revenirea în Liga I, iar astăzi şi-a aflat programul din primele 15 etape ale noului sezon, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Cu prilejul tragerii la sorţi, care a stabilit ţintarul noului campionat, preşedintele giuleştenilor, Daniel Niculae, a dezvăluit unde va juca Rapid meciurile de pe teren propriu până când arena din Giuleşti va fi dată în folosinţă.

Ce a anunţat Daniel Niculae?

*Rapid va juca pe Arena Naţională până la deschiderea Stadionului Giuleşti. Am făcut toate demersurile pentru a juca pe Arena Naţională, mai ales că am văzut toţi ce atmosferă a fost, aseară, acolo, la meciul dintre Franţa şi Elveţia de la Euro 2020.

*Ne doream să existe mai multe meciuri până să întâlnim campioana (n.r. - meciul cu CFR din etapa a 5-a) şi echipele care participă în cupele europene, pentru a nu se simţi o diferenţă foarte mare. Dar eu sunt ferm convins că nu se va simţi nicio diferenţă. Din contră, sunt sigur ca Rapid va creşte de la meci la meci, atât în perioada aceasta de pregătire, cât şi când va începe campionatul.

6 luni mai au de aşteptat rapidişitii pentru a putea evolua pe Giuleşti. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla, în 2022, începând cu partea a doua a sezonului.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite