Rapid, la un pas de faliment: de când nu s-a mai achitat din datorii şi câte refuzuri de plată a adunat creditorul clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii au învins şi în prima etapă din 2016, în liga secundă, au şanse mari de promovare, însă riscă desfiinţarea înainte de finalul sezonului.

Rapid a debutat în partea a doua a campionatului cu o victorie pe terenul celor de la Academica Clinceni, scor 2-0.

Cu nouă jocuri înainte de terminarea stagiunii, elevii lui Dan Alexa sunt pe locul 2 în Seria I, la egalitate de puncte cu liderul Dunărea Călăraşi. Bucureştenii au însă două partide restante. Din păcate, mult mai multe sunt restanţele financiare, după cum a informat supervizor.ro.

Mai precis, din august 2015, Azuga Waters, societatea care e creditorul Rapidului, n-a efectuat nicio plată către buget, nici măcar reţinerile la sursă. Azuga Waters, firma controlată de Valerii Moraru, nu numai că n-a finanţat Rapidul, dar a adunat 507 refuzuri de plată şi datorii la stat de 4,6 milioane de lei.

Tribunalul Bucureşti a acordat termen Rapidului în procesul de insolvenţă până la 4 martie, însă clubul din Giuleşti are şanse tot mai mici să scape de faliment.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite