Răsturnare de situaţie marca George Copos. „Vânzarea Rapidului“, episodul 100, s-a amânat iarăşi. „Nu mai semnăm actele. Apar fel de fel de sume noi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Cristescu, omul care ar fi trebuit să devină, începând de azi, noul patron al giuleştenilor, a dezvăluit că tranzacţia a intrat în impas: „Nu mai sunt optimist. Mi-e teamă de necunoscut“.

După Fathi Taher, Lutz Stache şi Adrian Porumboiu, George Copos se pregăteşte să „vândă“ Rapidul şi cuplului format din Nicolae Cristescu – Adrian Zamfir.

Actualul patron al clubului a fost atât de serios încât, cu două zile înainte de finalizarea afacerii, negocia cu nişte „americani“, care s-au dovedit a fi ziariştii de la România TV! Episodul l-a indignat pe Nicolae Cristescu, acesta catalogându-l pe Copos drept „diabolic“.

Astăzi, Cristescu şi Zamfir ar fi trebuit să semneze actele pentru preluarea clubului, însă, la ora 15, atunci când cei doi s-au dus la întâlnirea cu George Copos, a apărut prima surpriză. „Nu se va putea semna nimic, astăzi, în primul rând pentru că nu am primit toate actele, aşa cum ne înţelesesem. Nu ştiu ce se va întâmpla în continuare“, a declarat Cristescu pentru Digi Sport.

Înainte, vorbise şi pentru Radio GSP, oferind amânunte incredibile care împiedică, momentan, preluarea Rapidului.

Ce a spus?

„Din păcate, tot apar sume noi. Mă întâlnesc cu toţi avocaţii şi cu George Copos. Mă îngrijorează rău de tot ceea ce s-a tot întâmplat în ultimele zile. Aş fi nebun să nu recunosc“, şi-a început Cristescu discursul.

„Noi am negociat pentru o sumă, suntem de acord cu ea, dar în afară de acea sumă, vreau să nu mai preluăm nimic. Astăzi merg cu notarul să preia declaraţia lui Copos, că orice altceva apare în plus să suporte el. Sunt sume de sume, cele care tot apar. Mi-e şi frica să le pronunţ. Am stabilit pentru 2,5 milioane, plus salariile să le preluăm noi. Îngrijorarea mea apare din cauza sumelor care apar după înţelegere. Vă dau două exemple: Ovidiu Herea, dacă pleacă liber, aşa cum  s-a stabilit, Rapid îi datorează 500.000 lui Costi Iacov, sumă care trebuie platită, plus litigii la TAS. Marcos Antonio cere 400.000, sumă care la fel trebuie imediat platită. Să vedem ce mai găsim dupa ora 15.00“, a comentat Cristescu.

UPDATE 16.51 – După ce a ieşit din biroul lui George Copos, Nicolae Cristescu a dezvăluit concluziile întâlnirii pe care a avut-o cu patronul Rapidului. 

„Nu am semnat niciun act legat de Rapid. Ne-am pus semnăturile pe o minută, în care George s-a angajat ca, în cel mai scurt timp, să ne pună la dispoziţie absolut toate actele necesare. Dacă rămâne cum am stabilit acum, preluăm Rapidul. Deci, nu trebuie decât să se ţină de cuvânt. Noi o să mergem să discutăm cu jucătorii la Pro Rapid, pentru a vedea ce le oferim şi ce aşteptăm de la ei. Vă daţi seama, însă, că dacă totul va cădea, vom rămâne doar cu discuţia. L-am simţit pe George Copos că vrea să vândă“, a declarat Cristescu la Digi Sport.

Întotdeauna am fost un om optimist, dar asta era valabil până vineri,  acum nu mai sunt. Mă sperie necunoscutul. Mă mai sperie şi că nu sunt primul care se loveşte de acest necunoscut. Toţi mă întrebau de ce nu a finalizat altcineva până acum cu Copos. Să renunţ ar fi ultima soluţie. Nicolae Cristescu  

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV Nicolae Cristescu, omul care vrea să cumpere Rapidul, despre Copos: „E un om diabolic. Nu ştiu cum va mai da ochii cu noi“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite