VIDEO Rapid - Gaz Metan 1-1. Bornescu i-a „îngropat“ pe giuleşteni, în prelungiri. Ganea i-a mulţumit portarului rapidist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a pierdut două puncte importante în Giuleşti, după 1-1 cu Gaz Metan. Elevii lui Ganea au condus în cea mai mare parte a meciului, dar au fost egalaţi în minutul 90+4, după o gafă a lui Bornescu.

După eşecul cu Steaua, 1-3, în prima etapă, giuleştenii au fost la un pas să bifeze două victorii consecutive. Victoria cu Viitorul, 2-1, n-a fost însă urmată decât de un egal cu Gaz Metan, în ciuda faptului că Rapidul a condus timp de 50 de minute. 

Ardelenii au început mai bine partida şi au irosit câteva ocazii importante, prin Muth (3), Buziuc (11), Figliomeni (28) şi Romeo (29), dar giuleştenii au dat lovitura în finalul primei reprize, prin Pancu. Atacantul rapidist a reluat cu capul, dintr-o centrare a lui Ciolacu, pentru 1-0. 

Vezi aici golul lui Pancu

În partea secundă, Ciprian Petre (55) a trecut şi el pe lângă egalare, iar Rapidul părea a scăpa în învingătoare. 

Pe final, Roşu, abia intrat pe teren, a ratat o ocazie mare (88), doar că, în loc de 2-0, s-a făcut 1-1. 

La un corner, Bornescu a bâlbâit un balon, pe care l-a scăpat în faţă, iar Llullaku, pe fază, a reuşit să egaleze! 

Gafa lui Bornescu

Cel mai probabil, Bornescu va trece pe bancă din etapa viitoare, mai ales că şi în partida cu Steaua a avut câteva gafe costisitoare pentru giuleşteni. La finalul meciului, antrenorul Ionel Ganea l-a apărat însă pe goalkeeperul sosit în Giuleşti în urmă cu câteva săptămâni, din postura de jucător liber de contract. 

„Dezamăgirea este foarte mare. Meritam să câştigăm, păcat de acea gafă. Nu-i reproşez nimic lui Bornescu. Trebuie să-i mulţumim lui Mircea, chiar dacă a greşit. În etapa trecută a apărat un penalty, fără el nu puteam să câştigăm cu Viitorul“, a declarat Ionel Ganea, antrenorul Rapidului, la Look TV.

 

Echipele de start:

Rapid: Bornescu - Tînc, Al. Iacob, Mera, M. Stoica - Săndulescu, E. Dică - Al. Coman, Pancu, Cojocnean - Ciolacu

Gaz Metan: Pleşca - V. Creţu, Mujdragici, Muth, Szilagyi - Todea, Tahar - C. Petre, Figliomeni, R. Romeo - Buziuc

Vezi şi 

Spectacol pe termen scurt. CS U Craiova– Viitorul, scor 2-2, cu trei goluri în 12 minute

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite