Rapid, gata de luptă: formația vișinie se va confrunta joi cu Mypa, în turul doi preliminar al Ligii Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    
		    
		    Mediafax | Rapidiștii sunt gata de începerea campionatului
Mediafax | Rapidiștii sunt gata de începerea campionatului

MyPa e primul obstacol în calea trupei lui Sabău pentru accederea în Europa League. Meciul se va disputa joi, de la 20:30, pe stadionul giuleștenilor.

Formația giuleșteană debutează joi în preliminariile Europa League împotriva celor de la MyPa 47. Finlandezii s-au calificat după ce i-au învins pe cei de la Cefn Druids, cu 5-0. MyPa ocupă locul patru în primele 16 etape din campionatul intern, iar ultima dată când a participat la Europa League, a fost eliminată de Politehnica Timișoara, cu 2-1 în Finlanda și 3-3 în Banat, pe vremea când pe banca tehnică era Sabău, actualmente antrenor la Rapid.

George Copos este optimist în privința echipei pe care o finanțează: „De foarte mult timo nu a mai fost atât de multă concentrare și seriozitate la Rapid. Sabău a schimbat lucrurile în bine la echipă. Vom fi sigur sus în clasament dacă vom avea stabilitate financiară în acest an„.

Tehnicianul echipei vișinii prefațează partida de joi: „Știm ce era să pățească Timișoara acum doi ani. Mypa e o echipă nordică bine așezată, agresivă, ordonată, care știe să motiveze, cu jucători care fac diferența„.

Unul dintre veteranii Rapidului are planuri mari pentru meciul cu Mypa: Este clar că pornim favoriți. Experiența și valoarea sunt de partea noastră. Avem nevoie de suportul fanilor.

Antrenorul Rapidului nu a fost mulțumit de stagiul de pregătire din Scoția. Formația de sub Podul Grant a jucat doar două amicale din cinci din cauza ploilor și mai există jucători care nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică. Cantonamentul a durat 10 zile și nu a fost unul reușit din punctul de vedere al lui Sabău.

Lotul pe care îl are la dispoziție Ioan Ovidiu Sabău:

Portari: Călin Albuț, Virgil Drăghia;

Fundaşi:Rui Duarte, Vladimir Bozovici, Glauber Berti, Cristian Oros, Ovidiu Burcă, Ionuţ Voicu, Wallace da Silva, Marius Constantin;

Mijlocaşi:Ovidiu Herea, Filipe Teixeira, Mihai Roman, Renan Silva, Nemanja Milisavljevici, Ştefan Grigorie, Nicolae Grigore, Milos Pavlovici, Alexandru Coman;

Atacanţi:Dorin Goga, Daniel Pancu, Baze Ilijoski, Romeo Surdu, Stefan Pereira, Andrei Ciolacu.

Prețul biletelor la meciul Rapid-Mypa:

  • Peluză: 15lei
  • Tribuna2: 25lei
  • Tribuna1: 35lei
  • Tribuna 0: 100lei
  • Tribuna oficială: 150lei

Tichetele sunt puse în vânzare la casele de bilete ale Stadionului din Giulești.

Prima manșă a întâlnirii dintre Rapid și Myllykoksen Pallo-47, din cadrul turului doi preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, de la 20:30. Returul va avea loc pe 26 iulie, începând cu 18:30, la Myllykoski.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite