Au luat-o raznă: fanii Rapidului vor să-şi dea foc în faţa sediului FRF. Dragomir nu dă doi bani pe ei: „Şi ce dacă moare un om? Suntem noi vinovaţi?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Primăvara arabă“ a început în Tunisia, atunci când un vânzător de fructe şi-a dat foc în piaţa publică, doborât de greutăţile vieţii. În România, microbiştii au ajuns şi ei la capătul răbdării după ce i-au tolerat în ultimii 20 de ani pe Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir.

Şefii fotbalului românesc au contribuit la dispariţia unor echipe de tradiţie precum Poli Timişoara şi Universitatea Craiova, iar acum incompetenţa lor e pe cale să facă o nouă victimă. 

Rapid, club cu o istorie de 90 de ani, a fost ţinut în Liga I printr-un baraj ilegal, şi-a făcut buget pentru primul eşalon, a făcut transferuri pe bandă, pentru ca apoi să se trezească exclusă din prima ligă, deoarece TAS a anulat barajul inventat de Sandu şi de Dragomir.

Acum, giuleştenii riscă să nu fie admişi nici în „B“, fiindcă în momentul în care termenul de înscriere a expirat, ei jucau în „A“. În aceste condiţii, clubul e la un pas de faliment. Indignaţi, fanii au intrat în greva foamei, iar în ultimele două zile au organizat proteste în faţa sediilor LPF şi FRF.

Acum, ei vor să recurgă la un gest extrem pentru a determina demisiile lui Dragomir şi Sandu. „Greviştii spun că sunt în stare să-şi dea foc în faţa Federaţiei! Nu se poate să fii bătaia de joc“, a anunţat unul dintre acţionarii Rapidului, Nicolae Cristescu.

Dragomir, impasibil: „Nu plec“

Dezvăluirea făcută de Cristescu, potrivit căruia lucrurile riscă să iasă de sub control, nu l-a impresionat pe preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir.

„Dacă aş fi vinovat mi-aş da demisia. Întrucât nu sunt vinovat, nu îmi dau demisia. Îi sfătuiesc pe domnii care stau în greva foamei să înceapă să mănânce că se îmbolnăvesc şi nu are rost. Pentru că noi de aici nu plecăm, nu plecăm acasă, întrucât nu suntem vinovaţi. Dînşii trebuie să se revolte împotriva celor care au adus Rapidul în această situaţie. Nu noi i-am băgat în insolvenţă, nu noi n-am plătit jucătorii, nu noi le-am spus să nu se apere la TAS. FRF şi LPF au vrut să ajute Rapidul, nu să îl pedepsească. Şi dacă moare un om, ce, suntem noi vinovaţi? Păi mâine fac eu şi familia mea grevă împotriva cuiva că e gras. Şi să zicem că mă curăţ eu, păi e vinovat ăla care e gras? Nu merg să discut cu suporterii pentru că nu sunt vinovat“, a declarat Dragomir la gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite