Rapid, în elita fotbalului românesc: Dinu Gheorghe a explicat ce şanse sunt ca echipa să fie depunctată de FIFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un nou sezon petrecut în „B“, bucureştenii au savurat, duminică, o promovare sărbătorită pe teren propriu. Fanii nu se pot bucura însă pe deplin până nu va veni verdictul de la FIFA.

„Adevărul“ a explicat aici de ce Rapid are emoţii şi după ce şi-a asigurat matematic revenirea în primul eşalon.

Totuşi, preşedintele Dinu Gheorghe susţine că verdictul aşteptat de la Zurich le va fi favorabil giuleştenilor. 

„Noi am făcut tot ce trebuie să facem, n-am nicio emoţie cu privire la depunctare. Important e că ne-am făcut treaba pe teren, am bătut astăzi. E meritul lui Alexa şi al băieţilor. Sunt băieţi de mare caracter, au dovedit că-şi respectă meseria, respectă aceşti suporteri, mai ales că au fost condiţii grele la Rapid în acest sezon. Nu-mi rămâne decât să le spun <<Chapeau bas!>>. Eu sper ca domnul Moraru să rămână, pentru că fără dânsul Rapidul nu mai exista“, a spus „Vamă“ la Digi Sport.

El a comentat şi victoria cu Academica Clinceni: „Mai frumoasă aşa promovarea decât altfel. Am avut un adversar extrem de motivat, o echipă bună, care, după nişte înfrângeri usturătoare, a jucat foarte bine azi. La noi, s-a acumulat puţin oboseala. Mai avem o etapă, la Bacău, apoi avem vreme să pregătim sezonul de anul viitor, din Liga I”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite