Rapid va „muri“ cu Copos în frunte. Tranzacţia cu Cristescu nu s-a finalizat. Profeţia lui Pancu: „Vom juca în liga a 5-a“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vânzarea clubului către cuplul Nicolae Cristescu – Adrian Zamfir ar fi trebuit să aibă loc acum o săptămână, însă s-a amânat pentru marţi, 25 iunie. Căpitanul giuleştenilor crede că actele nu se vor semna nici mâine.

Vânzarea Rapidului ţine, în acest moment, de o promisiune făcută de George Copos către Nicolae Cristescu. „A spus că, săptămâna viitoare, ne va aduce toate actele ca să le semnăm şi să preluăm clubul“, a anunţat, acum câteva zile, Nicolae Cristescu.

Încă de atunci, „Adevărul“ a scris despre planul diabolic al lui Copos, care preferă să falimenteze echipa decât să o vândă şi să fie nevoit să plătească o mare parte din datorii. Acum, Daniel Pancu a confirmat cele scrise de „Adevărul“.

Ce a spus?

„Am fost întotdeauna sceptic, cred că George Copos nu va vinde Rapidul. Din cîte ştiu eu, nu au înaintat discuţiile dintre Copos şi Cristescu. Sper să nu se întâmple ceva rău cu Rapid, dar dacă nu a fost nimic până acum…Este posibil să ajungem în liga a 5-a“, a declarat Pancu pentru sport.ro.

Fotbalistul de 35 de ani a vorbit şi despre viitorul său: „Am avut oferte de la echipele nou-promovate din Liga I, dar nu mai pot pleca din Bucureşti acum, am o vârstă, am doi copii acasă. Dacă echipa va juca în liga a doua şi voi fi dorit, accept să evoluez la Rapid, am mai spus-o de foarte multe ori. Mă gândesc şi la o funcţie în cadrul clubului“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite