Rapid continuă campania de achiziţii! S-a întărit cu un fotbalist care are trei titluri şi a mai jucat la CFR Cluj şi Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionita

Mijlocaşul Alexandru Ioniţă II a semnat un contract pe trei ani cu Rapid Bucureşti, clubul unde a făcut junioratul, urmând să fie apt de joc din luna octombrie, după ce îi expiră suspendarea.

„Am jucat de la 6 ani la Rapid, pentru Rapid m-am apucat de fotbal, tatăl meu e rapidist şi mi-am dorit foarte mult să joc pentru Rapid. A fost o perioadă foarte frumoasă, asta mi-am dorit şi totul a venit de la sine. Sper să facem o figură foarte bună şi de la anul să ne propunem obiective măreţe. Suporterii să aibă încredere în echipă, să ne susţină la fiecare meci, ca şi până acum”, a spus Ioniţă pentru site-ul oficial al clubului.

În vârstă de 26 de ani, Alex a jucat ultima dată pentru Rapid la finalul lui 2013, acesta transferându-se atunci la Astra Giurgiu, formaţie la care a obţinut titlul de campion, în 2016. Ulterior, a fost achiziţionat de CFR Cluj, cu care a câştigat alte două trofee de campion al României. Clujenii l-au împrumutat la CSU Craiova şi Astra Giurgiu în sezonul 2019/2020, iar în ultima stagiune a evoluat în două partide pentru giurgiuveni. Ioniţă şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, care expira în vara lui 2022, fiind de acord să renunţe la o sumă foarte mare de bani pentru a reveni pe gazon.

Ioniţă este în continuare suspendat de ANAD, după ce a făcut tratament intravenos cu mai mult de 100 de mililitri de substanţă, ceea ce înseamnă, conform regulamentelor WADA, dopaj. În scandal au mai fost implicaţi şi foştii săi colegi de la Astra Giurgiu, Seto şi Fatai, suspendarea lui Ioniţă urmând să expire la 30 septembrie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite