Rapid-CFR Cluj 0-0. Bornescu a salvat un punct pentru giuleşteni, care n-au mai câştigat un meci din septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapidul a obţinut un punct cu CFR Cluj, pe teren propriu, graţie paradelor excelente ale portarului Mircea Bornecu, care a făcut ca tabela să rămână intactă la finalul celor 90 de minute ale jocului din Grant.

Plecarea lui Vasile Miriuţă de la CFR i-a afectat mental pe jucătorii ardeleni, care n-au mai fost la fel de determinaţi în meciul jucat contra Rapidului în Grant. Gazdele au dominat prima repriză, ratând câteva ocazii bune de a marca. Alexandru Coman (14) şi Pancu (33) au fost cei mai periculoşi oameni ai Rapidului în primele 45 de minute.

În schimb, în partea a doua a jocului la timonă a trecut CFR-ul, care a controlat în mare parte ostilităţile. Ivanovski şi Dore s-au lovit de intervenţiile excepţionale ale lui Bornescu, care a făcut ca tabela să se menţină albă după 90 de minute. Cea mai mare şansă de gol a meciului a fost irosită în prelungiri, când Rada a executat în bară o lovitură liberă indirectă, de la 23 de metri, iar apoi Bornescu a intervenit salvator la reluarea lui Dore.

Sub privirile selecţionerului Anghel Iordănescu, meciul s-a terminat 0-0, un rezultat care nu îi ajută prea mult pe giuleşteni, care aveau nevoie ca de aer de toate punctele pentru a scăpa de "lanterna roşie". În urma acestui rezultat, Rapidul rămâne pe ultimul loc în clasament, formaţia din Grant nereuşind să mai câştige un meci în Liga 1 din luna septembrie, 2-1 cu Universitatea Cluj.

De partea cealaltă, CFR-ul se menţine pe locul secund în clasament, la patru puncte în spatele Stelei, care are de jucat în această etapă cu FC Botoşani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite