Radu Drăguşin a impresionat încă o dată! Ce spun italienii despre fundaşul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dragusin

Tânărul fundaş român de la Juventus Torino a avut o evoluţie foarte apreciată în victoria obţinută de Juventus în sferturile de finală ale Cupei Italiei, 4-0 (2-0), miercuri, împotriva formaţiei Spal.

Radu Drăguşin profită de fiecare oportunitate primită pentru a demonstra că este un jucător pe care se poate conta, iar antrenorul Andrea Pirlo a început să îi acorde tot mai mult credit, mai ales în meciurile din Cupa Italiei. În urmă cu două săptămâni, Radu a fost integralist în victoria din optimi, cu Genoa, 3-2, după prelungiri, şi nu a dezamăgit. Evoluţia sigură de atunci i-a fost răsplătită cu o nouă titularizare, miercuri, în partida din sferturi, câştigată de Juve fără probleme, 4-0, şi în care Drăguşin a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren.

Prestaţiile solide ale fundaşului român i-au atras laude din partea presei italiene, care a remarcat versatilitatea fotbalistului de doar 18 ani. Radu a început partida ca apărător dreapta, pentru ca, în minutul 83, după înlocuirea lui Demiral, să treacă în centrul defensivei. 

Pentru evoluţia din meciul cu Spal, Drăguşin a primit cel puţin nota 6 de la publicaţiile din Italia, o notă bună pentru fotbalul din Peninsulă. „Surprinde vârsta sa fragedă şi modul în care a abordat un meci care, în teorie, se anunţa destul de uşor. A fost dur şi exact”, l-au caracterizat cei de la Tuttomercatoweb, citaţi de gsp.ro, care l-au notat cu 6,5 pe Drăguşin, a treia cea mai mare notă acordată miercuri jucătorilor lui Juventus.

Calcio mercato a amintit despre ofertele pe care românul le are, însă estimează că Juventus nu îl va lăsa să plece. „Faptul că a fost titular este un alt indiciu că îşi va prelungi contractul curând, în ciuda ofertelor de la Leipzig, Tottenham şi Newcastle. Juve crede în el”, au scris italienii, care au apreciat cu 6 evoluţia sa. 

Actuala înţelegere dintre fotbalist şi campioana Italiei se termină la finalul sezonului, dar Gazzetta dello Sport a anunţat deja că Juve vrea prelungirea contractului până în 2025. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite