Radu Banciu dă de pământ cu calificarea Barcelonei: „A fost un meci pentru idioţi, o hoţie monumentală!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul pasionat de sport, un mare fan al celor de la Marseille, a avut o tiradă în stilul său caracteristic, după cea mai frumoasă revenire din istoria fotbalului.

Paris Saint-Germain a avut decenţa de a nu da vina pe arbitraj, după eliminarea cu Barcelona. Dacă oamenii care pompează milioane de euro în conturile echipei în fiecare sezon n-au comentat arbitrajul, în schimb, a făcut-o Radu Banciu din România.

„Toată emoţia a fost fabricată de o tâlhărie. Acest meci a fost o farsă. E un meci pentru idioţi. E un succes mincinos. Nu e o partidă memorabilă. A fost o hoţie monumentală. Dacă arbitrul turc nu dădea penalty la faza cu Suarez, Barcelona era acasă. Era în «cocina», în bucătărie, cum ar spune spanioli. Aici s-a făcut diferenţa dintre mit şi explozia mitului.

Barcelona nu e mai bună ca PSG. Francezii sunt mai buni. Dacă meciul era arbitrat de un extraterestru, Barcelona nu se califica. Cum dă Barcelona 6 goluri, când la Paris n-are nicio ocazie?

Şi Barcelona, şi Real au fost arbitrate de turci. Arbitrii turci sunt ca pătlăgelele roşii, nu sunt cei mai buni din lume. Dacă s-ar arbitra corect, pe computer, Barcelona şi Real Madrid nu aveau 90 de penalty-uri pe sezon şi nici atâtea victorii.

Dacă fotbalul ar fi cu video şi cu juriu, câţi ar fi dat penalty la faza în care Suarez cade în duelul cu Marquinhos şi intră în comă? Luai faza şi i-o puneai arbitrului, să se uite de 10 ori la ea. Cât dura? 1 minut sau 2 minute. Îl puneai să se uite şi întrebai dacă e penalty. Ziceai «Uită-te, nenorocitule! Dai penalty la aşa ceva? Dacă dai, te scot afară. Nu se poate aşa ceva». Barcelona şi Real nu sunt împreună cât PSG anul acesta“, a declarat Banciu la B1TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite