Rădoi trage încă un semnal de alarmă: ce crede antrenorul despre şansele Stelei în Europa şi la ce fotbalist a renunţat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana a pierdut, miercuri, Supercupa României, iar sâmbătă s-au dus şi primele două puncte în Liga I. Iar asta după 180 de minute de fotbal anost, fără niciun gol marcat.

Steaua arată groaznic înainte de debutul în acest sezon de cupele europene, iar bucureştenii au fost avertizaţi că, la cum joacă acum, vor fi bătuţi de AS Trencin în turul II preliminar al Ligii Campionilor.

Chestionat despre meciul-tur cu slovacii (marţi, 21.30, Pro TV), Mirel Rădoi a oferit un răspuns care a trădat lipsa sa de încredere în posibilităţile echipei în acest moment. „E greu de spus ce vom face în Liga Campionilor. Trencin e o echipă foarte bună, dacă o vom lăsa să joace. Sper că, după această dublă, noi să fim echipa calificată“, a declarat tehnicianul roş-albaştrilor.

El a analizat şi remiza albă cu Petrolul: „Am făcut un joc bun, chiar dacă nu pe toată durata partidei. Ne-a lipsit acel ceva în plus. Lipseşte pasa de ultimii 30 de metri. Ne pripim când trebuie să dăm ultima pasă pe care astăzi n-am găsit-o. În acest moment, ne lipseşte golul“.

Rădoi a explicat şi absenţa lui Tamaş din partida cu Petrolul: „Am multe meciuri şi atunci trebuie să rotim jucătorii. Pe Tamaş l-am menajat pentru următorul meci“.

Pe de altă parte, din discursul antrenorului a reieşit că Ţucudean, şi el absent din lot sâmbătă, va pleca de la echipă: „Vom vedea dacă Ţucudean va dori să stea la noi sau dacă vrea să plece la altă echipă“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite