Rădoi s-a dezlănţuit: Declaraţii virulente despre cei care l-au criticat şi despre jucătorii naţionalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul s-a prins, după ultimele eşecuri, că dacă va avea un discurs moderat, în care va lua toată vina asupra sa, se va transforma într-un sac de box.

Criticat de Dorinel Munteanu, pe motiv că n-ar avea experienţa necesară pentru funcţia de selecţioner, Mirel Rădoi (39 de ani), a avut o reacţie fermă, într-un interviu acordat Telekom Sport. 

„De care experienţă vorbeşte Dorinel Munteanu?! Ca antrenor sau selecţioner? Eu am doi ani ca selecţioner experienţă! (n.r. - la naţionala de tineret) Dacă astea sunt ideile mele, ce să fac? Să ascult ce zic zece oameni diferiţi? Noi nu mai avem Răducioiu, nu mai avem Hagi, nu mai avem Ilie Dumitrescu. Nu pot să stau să mă apăr aproape de poartă, pentru că vom primi gol. Poate că n-am fost inspirat în alegerea echipei şi a lotului.  Dar au fost şi jucători care nu s-au ridicat la ceea ce ne-am aşteptat noi. Evident că vor fi schimbări“, a spus selecţionerul României. 

Întrebat despre viitorul său la naţională, Rădoi a lăsat de înţeles că nu se va ţine de scaun: „Când vom termina meciurile din Liga Naţiunilor, vom sta de vorbă. În momentul de faţă, din punct de vedere al rezultatului, e clar că nu e niciun progres. Dacă noi considerăm că nu mai putem aduce nimic în plus, nu stăm să ne ascundem în spatele unei clauze din contract“.

CITEŞTE ŞI:

Rădoi confirmă „Adevărul“: „Gigi Becali e disperat! Vrea să aibă jucători la naţională!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite