Rădoi îşi desfiinţează naşul: „Gigi Becali a stat degeaba în fotbal atâţia ani, că n-a învăţat nimic“. Pe ce îşi bazează concluzia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Mirel Rădoi e cunoscut drept un tip care spune lucrurilor pe nume, motiv pentru care nu l-a menajat nici pe naşul său, după ce a constatat că acesta a jignit un fotbalist.

Gigi Becali a afirmat că Alin Toşca, căpitanul Stelei, e lipsit de talent şi că doar prin munca se poate impune în echipa roş-albaştrilor.

După ce a auzit aceste declaraţii ale patronului Stelei, care şi-a făcut un obicei din a-i jigni pe cei care îi plăteşte, Mirel Rădoi a avut o reacţie categorică la Dolce Sport.

Ce a spus?

„Mi se pare puţin bizar şi mi-aş permite să-l contrazic pe naşul meu (n.r. - Gigi Becali), că a pierdut foarte mulţi ani în fotbal, dacă el spune despre Toşca faptul că n-are valoare, înseamnă că degeaba a stat în fotbal atâţia ani, că n-a învăţat nimic. Îmi pare rău de el. A investit atâţia bani, dar n-a învăţat nimic din fotbal. După vânzarea lui Chipciu şi a lui Stanciu, fără Toşca şi Tamaş, va fi foarte greu pentru Steaua, daca ar începe acum campionatul, să se bată pentru play-off. Cu tot respectul pentru ceilalţi jucători“, a declarat Rădoi.

El l-a acuzat, indirect, şi pe Reghecampf pentru că actualul antrenor al Stelei l-a schimbat pe Toşca, după 30 de minute, pe motiv că fotbalistul a greşit la golul marcat de Concordia Chiajna în meciul din weekend.

„Am rămas surprins. Speram, când am vazut acea schimbare, ca Toşca să fi fost accidentat. Nu că m-aş fi bucurat. Mă gândeam că poate e o problemă de ordin medical şi stafful nu vrea să rişte, având în vedere meciul de joi (n.r. – cu Osmanlispor în Liga Europa), care e foarte important. Am văzut că nu s-a specificat acest lucru, atunci, probabil, a fost o schimbare tactică sau Reghe a fost nemulţumit. Mie mi-ar fi foarte greu să schimb un jucător după 30 de minute, indiferent cât de slab ar juca. Aş aştepta măcar pauza. Însă fiecare antrenor are strategia lui şi ideile lui. Toşca e, de un an şi jumătate, cel mai bun jucător al Stelei“, a completat Rădoi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite